FRUGT & GRØNT

Vores alsidige udvalg af frisk frugt og grønt består af både konventionelle og økologiske produkter med høj råvarekvalitet. Vi tilbyder alt fra nicheprodukter og årstidsbestemte råvarer til eksotiske indslag fra hele verden. Alle gennemgår en skarp kvalitetskontrol og pakkes i mindre portioner i en let håndterbar emballage, der desuden understøtter ideen om at mindske madspild.

FAVORITTER I VORES SORTIMENT:

INGEFÆR, er en gammel kulturplante, der har været dyrket i mange tusinde år i Østen, hvorfra vi også importerer den. Ingefær er populær som smagsgiver i både asiatiske og indiske retter, i varme og kolde drikke som f.eks. te eller friskpresset juice. Desuden anderkendes ingefær ofte på grund af dens særlige sundhedsprofil.

CHILI, stammer oprindeligt fra Sydamerika, men vi importerer vores chilisortiment fra Holland, Spanien eller Israel – alt efter årstid og sæson. Vi har forskellige chilivarianter i vores sortiment: Habanero, Rawit, Jalapeno, og Cayenne. Der findes mange sorter på markedet og vores udvalg tilpasses løbende.

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.