OM OS

System Frugt A/S er lokaliseret i Aarhus, Denmark. Vi er en ledende leverandør af både brand og private label løsninger samt stærke forbrugerkoncepter til dagligvarehandlen. Vi er specialiseret i kategorien nødder, kerner, tørret frugt og bær på tværs af hele Norden.

Vores mission er at tilføre værdi til vores kunder såvel som forbrugerne ved konstant at være på forkant og udbyde inspirerende, naturlige produktkoncepter som matcher efterspørgslen fra moderne forbrugere samt passer til de store livsstils- og fødevaretrends. Vi driver blandt andet inspirationen og innovationen gennem vores eget mærke Earth Control, men udvikler også private label koncepter i tæt samarbejde med vores kunder.

System Frugt A/S blev etableret i 1991 som leverandør af friske, eksotiske frugter og grøntsager til dansk dagligvarehandel - derfor navnet "System Frugt". I 2002 blev sortimentet udvidet til tørret frugt, bær, nødder og kerner, som siden da har været vores primære forretningsområde.

I dag er vi specialister i at source naturlige råvarer overalt i verden. Global sourcing stiller også krav til, at vi konstant guider og opfordrer vores leverandører til, at være socialt ansvarlige. Vi er medlem af UN Global Compact, der globalt sætter standarder for CSR. Vi er også med i BSCI Code of Conduct hvor vi er forpligtet til at leve op til CSR principper omhandlende mennesker, miljø og etisk handel. Sidst, men ikke mindst så er vi BRC akkrediterede som betyder, at vi følger strenge processer for fødevaresikkerhed og kvalitet samt at vi bliver auditeret på, om vi lever op til disse krav.

System Frugt A/S har generelt særlig fokus på CSR og Sustainability og har derfor valgt kun at anvende Co2 neutral grøn energi siden 2019.

Se certifikatet fra 2020 her.

Vi har derudover også indgået et samarbejde med UPM Raflatac. Dette betyder, at vi indsamler alt bagside-papir fra vores etiketter. Dette afhentes af Raflatac og siliconen på papiret fjernes og papiret genbruges. 

KVALITETSKONTROL OG CERTIFICERING

Vores kvalitetsafdeling består af et hold engagerede personer, som dagligt beskæftiger sig med kvalitetskontrol, leverandørgodkendelser, hygiejneregler, råvaremodtagelse, prøveudtagning etc. Alle leverancer af varer kvalitetskontrollers for at sikre at leverancen lever op til vores standarder, inden vi frigiver det pakning til vores kunder.

Vi er BRC-certificeret, som betyder, at der bliver stillet detaljerede krav fra jord til bord f.eks. i form af specifikations- og leverandørkrav. Desuden stiller vi også interne krav til vores virksomheds indretning, hygiejneregler, uddannelse og træning, samt at fødevaresikkerheden er intakt og at fødevarernes kvalitet ikke forringes under lagring og transport. Endelig sikrer vi, at forbrugerne får produkter, som er korrekt mærket, og vi har stor fokus på, at vores kunders krav efterleves i hele værdikæden.  

I 2013 valgte vi at blive medlem af the Business Social Compliance Initiative (BSCI), som er en europæisk organisation med et fælles system til at kontrollere og uddanne leverandører i menneskerettigheder og arbejdstagerforhold, idet vi aktivt ønsker at sikre social ansvarlighed i hele vores værdikæde.

Læs mere i vores CSR-rapport HER

FØDEVARESTYRELSENS KONTROLRAPPORTER

System Frugt kontrolrapport

Earth Control

Vores brand Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugt fra hele verden, der gør det nemt og lækkert for forbrugerne at sætte prikken over i’et og nyde grønne, sunde og naturlige smagsoplevelser.

Besøg Earth Control her.